Dokumentation

Telehantering är ett av landets ledande företag då det gäller dokumentation av teletekniska anläggningar.

Dokumentation av teletekniska anläggningar

Vår sex man starka dokumentationsavdelning projekterar, dokumenterar, utför installations-samt orienteringsritningar till en komplett registrerad anläggning. Detta utför vi framför allt i vår egen utvecklade programvara telETT.

Varför dokumentera?

Skydd av person och byggnad för er trygghet och säkerhet.
Telehantering är av SBSC certifierad anläggarfirma för inbrottslarm, brandlarm och CCTV.

Vid kompletteringar eller service leder eftersatt eller obefintlig dokumentation till längre driftavbrott än nödvändigt och därmed höga kostnader. Kostnader som stiger under hela anläggningens livslängd. Detta kan du eliminera med hjälp av en utförlig dokumentation.

Vill ni ha färre besiktningsanmärkningar angående den tekniska dokumentationen så vänd er till oss. Vi utför komplett dokumentation och levererar underlag för provningsprotokoll så att besiktningsmannen blir nöjd.

Vi kan hjälpa er att:

Vi arbetar med telETT eller de programvaror som ni önskar

telETT är ett grafiskt program för registrering och dokumentation av teleanläggningar. Systemet är utvecklat av teletekniker för teletekniker. Grundtanken bakom telETT har varit att förenkla arbetet med teleregistrering. Med telETT har vi lyckats uppnå det målet och fått mycket annat på köpet. Systemet är så lättarbetat att vi har anledning att stå för det faktum att du med telETT sparar 50 procent av din tid för registrering av teleanläggningar.

Vill du veta mer eller göra en offertförfrågan?

Klicka på knappen nedan för att göra en offertförfrågan. Du kan även ringa eller maila oss om du har övriga frågor gällande våra tjänster. 

Vill du beställa produkter?

Telehantering har ett antal olika produkter som ni kan beställa direkt via vår hemsida. Gå in på vår produktsida och få en översikt över vårt sortiment.