Installation

Telehanterings installationsavdelningar med ca 50 välutbildade teletekniker utför entreprenader i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Östersund, Sundsvall och Malmö. 

Installationer till fullt driftklara anläggningar

Vi utför installationer från grunden till fullt driftklara anläggningar. Vi inriktar oss framför allt mot stat, kommun, landsting, offentlig förvaltning samt företag. Inga anläggningar eller uppdrag är för små eller för stora för oss.

Säkerhetsinstallation

Skydd av person och byggnad för er trygghet och säkerhet.
Telehantering är av SBSC certifierad anläggarfirma för inbrottslarm, brandlarm och CCTV samt av polismyndigheten godkänd larminstallatör.

Teleinstallation

Antenn, bild, ljud, telefoni samt tid-och manöveranläggningar.

Data & nätverks-installation

Telehantering erbjuder projektering och installation av fastighetsnät som uppfyller dagens standarder, helhetslösningar med koppar och fiber samt kommunikationsprodukter.
Vi är certifierade för ECS, Commscope, Gigamedia, Brand-Rex kabelsystem med kompletta systemgarantier. Datanät finns i ett antal olika kategorier där utvecklingen går fort fram. Välj mellan ett fiber- eller kopparnät.

Passageanläggning

Fabriksoberoende skräddarsydda lösningar anpassade för just ert behov. 

Passersystem kan vara egna fristående system eller system som integreras med allt från inbrottslarm och CCTV-system till personaladministrativa system och flextidssystem. Det finns också system som är helintegrerade säkerhetssystem med alla säkerhetsfunktioner i ett och samma system.

Totalintegrerade anläggningar

Anläggningar såsom brandlarm, inbrott, passage, CCTV i samma system anpassat efter era önskemål.

Certifierad anläggarfirma av SBSC

Vill du ha en offert på en komplett installation?

Klicka på knappen nedan för att göra en offertförfrågan. Du kan även ringa eller maila oss om du har övriga frågor gällande installation. 

Vill du beställa produkter?

Telehantering har ett antal olika produkter som ni kan beställa direkt via vår hemsida. Gå in på vår produktsida och få en översikt över vårt sortiment.